skip to Main Content

Persoonlijke cadeaus met naam borduring

Kraamcadeau met naam, afbeelding of een eigen tekst borduring

Cadeau bij een geboorte hoort er natuurlijk bij! Cadeaus geven we omdat we een aandenken willen geven en willen laten zien dat we iemand waarderen. Het is dan ook super leuk om een persoonlijk cadeau te geven en ook super leuk om die een te ontvangen. Op wowgifts.nl vind je een assortiment baby artikelen die we kunnen borduren met naam, afbeelding of een eigen tekstje. Via de WOWdesigner is het ook mogelijk om er een afbeelding op te laten borduren, wij hebben diverse afbeeldingen alvast voorbereid zodat het makkelijker is om een keuze te kunnen maken omdat je het gelijk een voorbeeld ziet. Je ontwerpt het dus helemaal zelf! Wil je er toch een ander afbeelding of een teken geborduurd hebben dan mag je altijd contact opnemen, wij helpen je graag verder.

Om even voorbeelden te noemen van artikelen die we kunnen borduren: Slabbetjes, babymutsjes, rompertjes, spuugdoekjes,speendoekjes, badcape en badjassen.

Relatiegeschenk met logo borduring

Naast kraamcadeaus met naam, borduren we ook cadeaus die bedrijven kunnen geven aan werknemers,klanten of relaties. Wij kunnen diverse pakketen samenstellen in diverse prijscategorieën. Meest verkochte artikelen: Slabbertje, handdoek, badcape met logo borduring. Mocht je toch een ander idee hebben of wil je kijken naar de mogelijkheden neem dan contact op, wij helpen je graag verder!

Bedankt cadeau met naam borduring

Wil je iemand een persoonlijk bedankje geven? Laten zien dat je om degene geeft. Genoeg gelegenheden te bedenken waarvoor je iemand wilt bedanken.

Je collega die een andere uitdaging heeft gevonden, de badjuf of badmeester waar je kind heeft kunnen afzwemmen, de leukste juf of meester die je graag in het zonnetje wilt zetten aan het einde van de schooljaar, de trainer die je steunt of je tante of moeder die voor je kookt.. Een bedankt cadeau blijft het leukste cadeau om te geven en ook om te krijgen. Een aandenken die altijd bewaard wordt.

Tips voor een bedankje: handdoek of gastendoek met naam borduring, accessoire tasje met naam borduring, strandlaken met naam borduring.

Back To Top