skip to Main Content

Geef je graag unieke cadeaus? Het is nog leuker om een uniek cadeau te geven waarvan jij de designer bent. Jong of oud, privé of zakelijk. Iedereen heeft waardering nodig. Wij zijn WOW Gifts begonnen omdat we het super leuk vinden om mensen cadeaus te geven. Niet zo maar cadeaus, cadeaus waar echt moeite voor is gedaan dus waar je echt over hebt nagedacht speciaal voor diegene die je in de watten wilt leggen.

Borduurwerk wordt vaak nog gezien als niet van deze tijd, dit is echt niet waar! Het is juist van deze tijd. Het is duurzaam, exclusief en je kunt er zo veel meer mee dan alleen bloemetjes borduren.

Denk eens aan de eerste tekening van je kind, we proberen allemaal om dit soort herinneringen te bewaren maar na een aantal jaar is het kwijt of per ongeluk weggegooid. Hoe gaaf zou het zijn om dit te laten borduren op een stofje die je kunt inlijsten zodat je dit echt voor altijd kunt bewaren. Er is zoveel mogelijk, mocht jij zelf een idee hebben laat dit ons dan weten! Wij denken graag met je mee.

Ontdek nu het gemak van de WOW designer om je product helemaal zelf te ontwerpen, wij borduren je cadeau zoals jij het aangeeft!

Wij willen graag deel nemen aan het geluk van het geven en krijgen van cadeaus en wensen je veel plezier op onze site.

WOW je altijd al eens een uniek cadeau geven?

Helpdesk

Heb je vragen neem dan vrijblijvend contact op via info@wowgifts.nl.

Online je pakket volgen

Volg in je account dashboard je bestelling door te zoeken op je ordernummer.

Goede kwaliteit

Doordat we borduren is de kwaliteit beter en heb je geen problemen met wassen.

Blijf op de hoogte van WOWGIFTS!

Back To Top