skip to Main Content

Kan ik achteraf betalen?

Dit is helaas niet mogelijk. We hebben bewust gekozen voor een online betaalsysteem zodat je veilig met jouw bank kunt betalen.

Kan ik mijn bestelling annuleren/retourneren?

Annuleren kan binnen 30 minuten na aankoop. Graag even per mail je annulering doorgeven aan info@wowgifts.nl

Gezien het unieke karakter willen wij geen collectie van al gemaakte Personal Gifts hebben ? Wij zullen dan het bedrag €2,50 administratie/transactiekosten overmaken op de rekening waarmee het betaald is.

Het is niet mogelijk om een artikel te retourneren. Mocht er nu door ons een foutje zijn gemaakt , zoals het borduren van een verkeerde naam of afbeelding dan ontvangt u uiteraard een nieuwe.

Mijn bestelling/artikel is geannuleerd door WOWGIFTS, wat nu?

Het kan wel eens voorkomen dat een artikel na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Uiteraard ontvang je hier dan altijd een bericht over per e-mail. Zodra het artikel wordt geannuleerd wordt het volledige aankoopbedrag automatisch terugbetaald, dit ontvang je dan binnen 2 werkdagen. Indien het artikel later weer op voorraad is, dan zal je deze helaas niet alsnog ontvangen, het aankoopbedrag is immers al terugbetaald. Je kan dan eventueel wel een nieuwe bestelling plaatsen.

Mijn artikel vertoont gebreken. Wat kan ik doen?

Oeps, dat is niet de bedoeling. Dit lossen wij graag voor jou op. We kunnen je het snelste helpen als je ons een mail stuurt met je ordernummer en een foto van wat er niet klopt aan het product. Je kunt de mail sturen naar info@wowgifts.nl

Corona: Wat is jullie levertijd?

Vanwege drukte bij de vervoerders duurt de levering van uw bestelling helaas langer dan je van ons gewend bent. Bekijk de actuele status van jouw bestelling onder Mijn Account .

Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden, met het trackingnummer in deze e-mail kunt u het pakket dan volgen. Ook kun je jouw pakket volgen via Mijn Account. Voor bezorging in Nederland kunt u kiezen uit de volgende opties:

Standaard
Jouw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het gewenste adres. De verzendkosten zijn €5,95 maar dit is kosteloos als je boven de €100,- besteld.

De bezorger doet één bezorgpoging. Als je niet thuis bent ontvang je een briefje in de brievenbus. Ook kun je kiezen voor bezorging bij de buren.

Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL Pakketpunt. De verzendkosten voor de bezorging bij een PostNL Pakketpunt bedragen €5,95.

Avondbezorging
Als je overdag niet thuis bent kunt u kiezen voor Avondbezorging. De bezorger komt dan tussen 18:00 en 22:00 uur bij u langs. De verzendkosten zijn €5,95.

Bezorging op afspraak
Dit is momenteel helaas niet mogelijk.

Bezorging op zondag
Je kunt ook kiezen voor bezorging op zondag tegen meer prijs.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens en zullen deze alleen gebruiken om je gift mee te maken. Deze gegevens zullen wij niet aan derden verstrekken.

Bestellen in België

Wij leveren ook in België, betalingen kunnen gedaan worden via Mister Cash (BE)

Borduur voort op onze producten... letterlijk!

Ontwerp een uniek cadeau!
Back To Top